BejelentésPearlbox Stúdió /Kápolnási Gyöngyi műhelye
Minden természetes anyagból!

MENÜ


"Itt van az ősz, itt van újra..."

.
a kép csak illusztráció
.
.
.
2018-ban is sok újdonsággal fogok jelentkezni, kísérjétek figyelemmel oldalamat!
.
.
.
.
.
.
kép csak illusztráció
.
.
Nézz körül bátran az egyes "polcokon" a termékek között és biztosan találni fogsz kedvedre valót!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kényelmesen, otthonodban választhatsz a kínálatból, amivel rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg, elkerülve a boltokban való sorban állást.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Emellett garantáltan, teljesen egyedi, kézzel készített, szebbnél szebb ajándékok közül választhatsz, amit saját kérésre méginkább az igényeidre formálunk, készítünk. Igyekszünk ötleteket adni a tanácstalanoknak és folyamatosan bővítjük választékunkat!
.
.
.
.
Néhány mondat magunkról:
.
Ajándéktárgyak készítésével foglalkozunk, mely során törekszünk arra, hogy csak természetes alapanyagokkal dolgozunk. Nem használunk szerves oldószeres anyagokat, csak vizes alapú festéket, lakkot, ragasztót.
.
Nagy sikerrel forgalmazunk számos fából készült tea-, kávé- és fűszertartót, ékszeres dobozokat, képeket, melyeket dekopázs vagy egyedi, pirogravír technikával készítünk.
.
.
.
.
.
Amennyiben különleges igényed merülne fel egy különleges alkalomra (pl. esküvő, születésnap, gyermekáldás) és szeretnél egyedi ajándékot készíttetni, szívesen állunk rendelkezésedre! Névre szóló kézi pirogravírral tesszük az ajándékot egyedivé.
.
.
A képgalériában szereplő termékek megrendelhetőek, elkészítésük néhány napot vesz igénybe. Ennek hosszúsága attól függ, hogy van-e készleten alapanyag. A kapcsolatfelvétel az "Elérhetőségek" menüpont alatt lévő telefonszámon vagy E-mailen lehetséges.
.
.
Reméljük, hogy kínálatunk elnyeri tetszéseteket és hamarosan Vevőink között üdvözölhetünk Benneteket!
.
.
.
.
.
.
.
.
.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!